Известие

Collapse
No announcement yet.

Подгревни свещи 156-2.4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега божо ...е те това е....едва се въздържам от цинизми и псувни...че скъсали са я я, как може такава ...тъпотия ве....те като я лепнат са10-ката и големият върток и майкат и ебават...един колега беше писал...и аз го подкрепям...като се подхване внимателно и реверсивно, а и WD-та има...и СЕ РАЗВИВА....въпреки че е финна тая подгревна...ама само с мерак не става...трябва малко и акъл-било то училищен или калфаджийски...че и после..двигателя щял да я издуха...тъпотия до шия...мижай да те лъжем ,че да не ядем бой....бе тва е идиотска работа бе.-..ще му гласуваш доверие да ти свърши работа която да си заплатиш...а то...бе нямам думи бе, псува ми се,крещи ми се , бесен съм..., представям си колегата...завалийката....такива майстори дето сичко знаят и могат....Д.Е.М.....скоро един колега от софето писа къв хуй ял от един основен ремонт и то с доста много НОВИ части..че и нов колянав вал.....млъквам ,че съм бесен...колега, на много шибано място са тия свещи, и изваждаща интервенция е трудна,а меко казано - невъзможна...без да вадиш главата...а то гарнитури ,ремъци...уффф....успех
    156-2.4-JTD-99;
    156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Първоначално публикувано от mll
      trustworthy...колега,ссменял ли си подгревни, и лесно ли се сменят...
      Сменял съм ...в сервиз

На колегата със скъсаната свещ мога да му съчувствам за предстоящото отваряне на главата А това, че щял да я издуха двигателят...нЕАм думи...то ако има вариант да му я издуха в челото на тоя майстор
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ИЗЛЕЗЕЕE мама и стара тъкмо бях тръгнал към сервиза да я вадят ох разминах се с махането на главата бати късмета
        156 1.9 JTD 105hp

Comment

Re: Подгревни свещи 156-2.4

Първоначално публикувано от pinko

Що си купувате скъпите ментаци на Бош бре? Искра-Словения е истината за JTD, по 9 лева парчето са.
          бат откъде ги купуваш тез ху'и ралти, че мигам по 20-30 сек та се късам?
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Re: Подгревни свещи 156-2.4

Първоначално публикувано от vladu
            Първоначално публикувано от pinko

Що си купувате скъпите ментаци на Бош бре? Искра-Словения е истината за JTD, по 9 лева парчето са.
            бат откъде ги купуваш тез ху'и ралти, че мигам по 20-30 сек та се късам?
            ТНкар на Оборище.

По толкова ги дава Стаси за членовете на клуба.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

оспод здраве да ти дава, а ората пари.
              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Working...
              X